Дачникові щоб добратися від городу до дачного селища потрібно спочатку 45 хвилин їхати на автобусі а потім 45 хвилин йти пішки Яке відстань долає

Дачникові щоб добратися від городу до дачного селища потрібно спочатку 45 хвилин їхати на автобусі а потім 45 хвилин йти пішки Яке відстань долає

  • 3 * 15 = 45 (км) -проезжает на автобусі
    45 + 3 = 48 (км)-відстань
    Відповідь: 48 км
  • 45 хв = 3/4 години
    3: 3 * 4 = 4 км / год
    4 * 15 = 60 км / год
    4: 4 * 3 = 3 км пройти пішки
    60: 4 * 3 = 45 км на автобусі
    45 + 3 = 48 км
  • Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
    Добавить комментарий

    − 3 = 1

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: