В овочевий кіоск привезли огірки До обіду продали два ящика огірків, по 30 кг в кожному Залишилося продати 25 кг Скільки кілограмів огірків привезли на

В овочевий кіоск привезли огірки До обіду продали два ящика огірків, по 30 кг в кожному Залишилося продати 25 кг Скільки кілограмів огірків привезли на

  • 2 * 30 = 60 кг огірків продали до обіду 60 + 25 = 85 кг огірків привезли на продаж
  • 1) 30 * 2 = 60 (кг) продали до обіду
    2) 60 + 25 = 85 (кг) привезли на продаж
  • Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
    Добавить комментарий

    − 1 = 8

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: