завдання

завдання

  • 55 + 15 = 70 км / год швидкість автомобіля 70 * 6 = 420 км проїде за 6 годин автомобіль 55 * 6 = 330 км пройде за 6 годин поїзд 420-330 = 90км (на 90 км більше проїде за 6 годин автомобіль) 2 спосіб : (55 + 15) * 6 = 70 * 6 = 420 км проїде автомобіль 420-55 * 6 = 420-330 = 90км (на 90 км більше проїде автомобіль)
  • 1) 55 + 15 = 70 км / год - швидкість автомобіліста.
    2) 55 * 6 = 330 км - проїде потяг за 6 годин.
    3) 70 * 6 = 420 км - проїде автомобіль за 6 годин.
    4) 420 - 330 = 90 км - на скільки км більше проїде автомобіль, ніж поїзд.
    ========================================
    Другий спосіб.
    1) 15 * 6 = 90 км -на скільки км більше проїде автомобіль, ніж поїзд.
  • Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
    Добавить комментарий

    91 − 89 =

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: